Eduard Ereza Martínez
Localitzador de programari

Angry Video Game Nerd: Accessoris de NES

11 de juliol del 2008

Fa temps que havia vist la seva “review” del Power Glove, però el vaig redescobrir amb aquest vídeo. És molt bo, principalment quan comença amb “Fire, fire, fire, fire!”. Si sou suficientment frikis, us recomano els seus vídeos.

Control de la sortida de PHP amb ob_start() i ob_flush()

8 de juliol del 2008

Avui hem decidit canviar el comportament de l’aplicació que estem desenvolupant perquè, en cas que la base de dades petés, era terriblement lleig tenir 200 warnings i errors de MySQL rondant pel mig de la web. Era més lògic mostrar una pàgina d’error perquè el client veiés que alguna cosa havia anat malament, i que ho provés més tard.

La idea inicial era simple. Hi ha la següent funció:

db_query($query)

Aquesta funció permet fer una consulta a la base de dades abstraient (una mica) l’aplicació del MySQL. A més, en cas d’error a la consulta, afegeix entrades al registre de l’aplicació i més coses. En fi, doncs la idea era simplement modificar la funció afegint-hi això en cas que hi hagués un error:

header("Location: error.php");

La idea està molt bé, però no és possible, perquè si l’error es produeix un cop s’ha iniciat la sortida, tindrem el típic problema de “headers already sent by”.

I és aquí on entren en joc les funcions de búfer ob_start() i ob_flush(). Aquestes funcions retenen i alliberen, respectivament, la sortida de l’aplicació, excepte les capçaleres. Per tant, això ens permet retenir la sortida fins que estiguen segurs que no hi pot haver cap error, i llavors executar ob_flush().

D’aquesta manera se solucionen els possibles problemes d’enviament de capçaleres quan ja hi ha sortida.

Chrono Trigger sortirà per a DS!

8 de juliol del 2008

Per fi! Un dels millors jocs de la història, si no el millor, tindrà versió portàtil per a la Nintendo DS! A veure si aquest cop ens el porten a Espanya, que ja tocaria!

La meva col·lecció de jocs de Super Nintendo

6 de juliol del 2008

Avui hem estat reorganitzant la meva col·lecció de jocs, i he aprofitat per fer-li unes quantes fotos dignes. Fins ara ho tenia tot en caixes, i ara ja està tot ben desat a l’armari, que ja tocava.

Avui posaré les fotos de la de Super Nintendo, que és la meva consola preferida (algun dia faré una entrada com cal sobre el tema).

Destacar que no, no he jugat a tots els jocs que tinc, però algun dia tinc pensat fer-ho. I òbviament el meu objectiu és completar tota la col·lecció d’aquesta consola (de la resta ja estic bé, només em falten uns pocs jocs que considero importants). Crec que la consola s’ho mereix, i els jocs també, ja que de mitjana tenen un nivell força alt.

En fi, poso les fotos directament.

Diferents packs de la consola:

Jocs PAL complets o amb caixa:

Jocs PAL només cartutx:

Jocs PAL amb caixa gran (els meus preferits!):

Accessoris diversos:

El GRAN Super Wild Card + 2 Disk Duals:

Un pack de jocs del Kirby:

Uns quants accessoris de paper i el Honey Bee, que me l'he deixat abans:

I com a convidats d'honor en l'àmbit internacional...

La col·lecció de jocs americans:

I la japonesa (incloent un Satellaview!!):

Aquí s'acaba tot. Aniré informant de futures actualitzacions, tot i que ara estic en mode estalviador i pràcticament no compro res... A més, no tinc temps de jugar pràcticament a res, i això em desmotiva una mica. Però seguiré avançant... Que cada cop queden menys jocs!

Openings de Tales of Symphonia i Tales of Symphonia: Dawn of the New World

1r de juliol del 2008

Ja que algú que jo sé es va queixar que l’opening d’ahir no tenia lletra (en aquella època no era possible tècnicament, però no cal lletra per tenir una bona banda sonora, coi!), publico l’opening de Tales of Symphonia (GameCube) i la seqüela per a Wii, que encara no se sap si sortirà a Europa (si no surt, els assassino):

Tales of Symphonia

Tales of Symphonia: Dawn of the New World

« Entrades més noves | Entrades 16-20 de 23 | Entrades més antigues »